Naši klijenti

U 20 godina iskustva tvrtka je imala priliku surađivati sa raznim kupcima, kako fizičkim osobama, tako i korporativnim klijentima.

Od naših poslovnih kupaca možemo izdvojiti “Konstruktor–inženjering“d.d. (s kojima smo surađivali na objektima kao što su “Poslovno- stambena zgrada Ivanišević”, Split, “Hotel Park”, Makarska itd.), zatim “Lavčević inženjering” d.d. (s kojima smo surađivali na nizu objekata od kojih bismo izdvojili “Sveučilišnu biblioteku“ u Splitu), tu je i još niz tvrtki za inžinjering s kojima je tvrtka Granit surađivala, ali kako ne bismo nepravedno zapostavili neke od njih nećemo ih više nabrajati.

Tvrtka je posebno ponosna na radove koje smo odradili za naše privatne kupce, jer smatramo da se slobodno možemo podičiti da smo našim proizvodima od kamena obogatili neke od najljepših privatnih objekata na području Hrvatske.

Neki od naših kupaca su poznati hrvatski košarkaš Toni Kukoč, zatim naši poznati umjetnici kao što su Zvonimir Mihanović, Kažimir Hraste, Matko Trebotić… i još niz javnosti nepoznatih osoba koji su svojim zahtjevima, kao i zahtjevima svojih arhitekata «natjerali» tvrtku Granit da izradi neke od najljepših kamenih vila na ovim prostorima.